HDen mest brugte slags skind på skrivebord, chatol og skriveflader er fåreskind. Tykkelsen på skindet og dets pæne bearbejdelse med trykket mønster i bladguld gør, at det er meget behageligt at skrive på.

Større flader i skind, til for exempel store bord, består af og til af flere dele af skind, simpelthen fordi får ikke er så store. Disse flader består af flader i samme størrelse eller flader, der er opdelt symmetrisk og limet mod hinandens knivskarpe snit. Et farveløst kantmønster (’blind tooling’: uden bladguld) kan applikeres for at camouflere dem lidt, hvis ønsket.

VEJLEDNING

Trin 1: Formen

Vælg formen du ønsker til skrivefladens skind. Har du f eks et fint og gammelt rektangulært skrivebord eller chatol, som du ønsker en skriveplade med skindovertræk til? Vælg så den rektangulære formen, ved at klikke på ’pristilbud / bestil’-knappen nederst på siden og vælg ’rektangulær’ i skemaet. Husk at udfylde størrelsen. Gør lignende hvis du må vælge ’rund’.

Afvigende form:
Ønsker du en afvigende form til skrivefladen, så kan vi klare det også. Udfyld ’pristilbud / bestil’-skemaet nederst på siden og vælg ’afvigende’ form. Vær så venlig at sende os en fax af en skitse samt korrekte størrelser til +31 (0)33 47 55 477, samtidigt som du udfylder skemaet.


Trin 2: Farven

Vælg den ønskede farve til skrivefladen her. Klik så på farveprøverne for at få op et større billede.
Hver farve har sin egen kode. Husk koden til farven du ønsker, og udfyld koden i ’pristilbud / bestil’-skemaet.
OBS!
Farvene som vises her kan afvige lidt fra skindets virkelige farve. Dette skyldes nog mest afvigelse i billedkvalitet og skærmindstillinger.


Trin 3: Tooling (mønster i bladguld)

Applying handmade tooling on the edges of your leather writing surface gives your desk or writing table a unique look.
Gold leave tooling is available in various designs.
 
BBestiller du skriveflader med skindovertræk, så tilbyder vi muligheden til at få påtrykt autentiske dekoratoner i bladguld. Denne overfladebehandling med påtrykt bladguld leveres med flere forskellige mønster.

Blind tooling
Påtryk uden brug af bladguld kaldes også for ’blind tooling’. Her præges det kun et mønster i skindet. Alle mønster findes også som ’blind tooling’, husk at skrive det i skemaet.

Som regel bearbejdes limsnit og kanter med et smalt/tynt farveløst kantmønster (blind tooling).

Husk mønsterkoden og udfyld koden i ’pristilbud/bestil’-skemaet.